icon-pehart

Cariere

Cariere

Tot ceea ce construim la Pehart Grup este rezultatul muncii în echipă și a implicării fiecărui membru al staff-ului nostru.

Încurajăm în permanență responsabilitatea individuală și dorința de dezvoltare atât personală, cât și profesională.

De ce să te alături echipei noastre?

De peste 180 de ani creăm un mediu de lucru care susține evoluția fiecărui membru al echipei și unde valorile asumate se reflectă în calitatea și seriozitatea produselor și serviciilor Pehart Grup.

Credem în oportunitate: fie că te afli la începutul carierei sau ești deja un senior cu experiență aici vei găsi un mediu ce îți permite că crești și să te perfecționezi.

Recompensăm implicarea: mereu există ocazii de optimizare atât pentru procesele de producție, cât și pentru cele de lucru în echipă. Apreciem feedback și orice sugestie ce ne poate ajuta să devenim mai buni.

DEJ - jud. Cluj

Inginer electrician

Asigura interfata intre intreprindere si furnizorul de energie electrica

Inginer producție

Urmareste si verifica respectarea regulamentelor de fabricatie, de functionare a utilajelor si instalatiilor, asigura documentatia tehnica necesara.

Electrician

Interpretează corect schemele electrice, simbolurile şi legile electrice de bază repară sau înlocuieşte eventualele echipamente defecte, conductori, izolaţii etc. conform cerinţelor si execută inspecţii periodice şi revizii tehnice ale instalaţiilor electrice pentru prevenirea eventualelor defectiuni.

Operator roboți industriali

Supravegheaza si raspunde de functionarea in bune conditii a masinilor de fabricat/ procesat hartie, precum si de calitatea si cantitatea produselor rezultate.

Stivuitorist

Incarca paletii de produs finit sau bobinele de hartie in cele mai bune conditii de siguranta, conform dispozitilor de incarcare primite de la gestionari.

PETREȘTI - jud. Alba

Gestionar | Facturare

Reparatii uzuale de intretinere si exploatare a echipamentelor

Strungar-frezor

Raspunde de calitatea pieselor si a lucrarilor necesare utilajelor tehnologice, folosind SDV-uri,utilaje si echipamente specifice tehnologiei de strunjire.

Operator roboți industriali

Incarca paletii de produs finit sau bobinele de hartie in cele mai bune conditii de siguranta, conform dispozitilor de incarcare primite de la gestionari.