Continutul site-ului www.pehartgrup.ro este proprietatea exclusive a entitatii PEHART TEC GRUP SA (denumit in continuare compania).

Compania detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate materialele prezente pe acest site. Drepturile companiei sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Compania PEHART TEC GRUP SA este o societate care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in judetul Alba, localitatea Petresti, strada 1 Mai, numarul 1, inregistrata  la Registrul Comertului sub nr J1/1060/2020 , cod unic de inregistrare 17736215.

Prin utilizarea site-ului www.pehartgrup.ro se considera in mod automat ca acceptati atat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, cat si Prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica cookie. In caz contrar, aveti dreptul sa incetati navigarea pe paginile de internet de la www.pehartgrup.ro .

Orice vizitator foloseste site-ul pe propria raspundere iar termenii si conditiile sunt aplicabile pentru orice site detinut de PEHART TEC GRUP SA.

  1. Drepturi de autor – Toate materialele prezente pe site-ul pehartgrup.ro sunt proprietatea companiei PEHART TEC GRUP SA si nu pot fi copiate, reproduse, modificate sau vandute in scop commercial fara acordul companiei.
  2. PEHART TEC GRUP SA nu este responsabil in nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest site.
  3. Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza, fie ele informatii explicite sau informatii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidentialitate.
  4. PEHART TEC GRUP SA are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislatiei în vigoare. Serviciile si preturile afisate nu sunt cu titlu de garantie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
  5. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate deoarece se aplica vizitei pe acest site.
  6. „PEHART” este marcă combinata înregistrată detinuta de PEHART TEC GRUP SA. Folosirea fara drept sau acord a tuturor materialelor societatii este strict interzisă.